آغاز ثبت نام بن خرید کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 1401

بن خرید کتاب برای اعضاء هیئت علمی و دانشجویان

ثبت‌نام برای دریافت بُن اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور ویژه بخش مجازی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از امروز پنج‌شنبه (هشتم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱) آغاز می‌شود.

*به گزارش ستاد خبری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ستاد برگزاری این دوره از نمایشگاه به نمایندگی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست‌های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور  اقدام به توزیع بُن اعتباری خرید کتاب ویژه بخش مجازی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور می‌کند.

*از این رو اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور می‌توانند از روز پنج‌شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱) برای دریافت بُن اعتباری خرید کتاب ویژه بخش مجازی نمایشگاه به آدرس ketab.ir مراجعه کرده و ثبت‌نام کنند.

*گفتنی است؛ سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب ۳۵۰ هزار تومان است که از این مقدار ۵۷ درصد، معادل دویست‌ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و ۴۳ درصد معادل ۱۵۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.

*همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۶۰۰ هزار تومان است که از این مقدار ۵۰ درصد معادل ۳۰۰ هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۵۰ درصد معادل ۳۰۰ هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

*لازم به ذکر است یارانه اعتباری خرید کتاب(بُن کتاب) صرفا در بخش مجازی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است.

*یارانه خرید کتاب (بُن کتاب) به‌صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. بنابراین برای ثبت‌نام نیاز به واریز وجه نیست و سهم خریدار از یارانه اعتبار خرید کتاب هنگام خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد.

*با توجه به بودجه اختصاص یافته و سقف اعتباری تعیین شده برای هر استان، اولویت ثبت‌نام با متقاضیانی است که زودتر ثبت‌نام کرده‌اند. بدیهی است پس از تکمیل ظرفیت و اعتبار استان، امکان ثبت‌نام متقاضیان جدید نخواهد بود.

*لازم به ذکر است؛ فرایند ثبت‌نام تا دریافت  پیامک «یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد» باید ادامه پیدا کند تا عملیات ثبت‌نام و خرید قطعی و ثبت شود.

*هر کد ملی تنها یکبار مجاز به دریافت یارانه اعتباری خرید کتاب (بُن کتاب) است. هنگام ثبت‌نام، شماره تلفن همراه باید فعال، در دسترس و «در اختیار» شخص ثبت‌نام کننده (کد ملی خریدار) باشد.

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir  برگزار می‌شود.